dimecres, 19 de maig del 2010

IV TROBADA DE LA GENT GRAN A MASSOTERES


FESTA DE LA GENT GRAN A MASSOTERES

El dissabte 8 de maig, va tenir lloc la lV Trobada de l’Associació de la Gent Gran de Camp Real. Els actes varen consistir en la celebració de la Missa Cantada amb la participació de la veu, tan agradable, de Mireia Rossich i el piano d’Ester Brescó.

Posteriorment el Local Social va acollir més de130 persones en un dinar. Tot seguit va donar lloc a una de les essències de la Trobada, rendir homenatge amb el lliurament d’un petit obsequi però amb un gran afecte a les persones de major edat del Municipi.

Per aquest acte a Massoteres cal destacar la presència del President de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, la del President del CC de La Segarra, Xavier Casoliva, el diputat Josep Cosconera i l’Alcalde, Miquel A. Marina i els regidors.

Unes paraules d’en Jaume Gilabert van expressar la satisfacció en poder participar d’aquest acte de trobada, alentant que la Gent és el valor de les comarques de Lleida. Les personalitats van fer l’entrega dels obsequis a les 14 persones majors de vuitanta anys del Municipi.

La presència de les personalitats va ser motiu de la inauguració de la il·luminació a l’accés de Massoteres, poder recorre els carrers i també per comentar actuacions en els camins d’accés al cementiri, dels dipòsits d’aigua potable i del punt d’aigua.

La visita per finalitzar va recorre els carrers dels pobles del Municipi, Talteüll i Palouet, que no tan sols per comentar actuacions futures sinó també per poder veure les dutes a terme en aquets darrers anys, i sense dubte també poder visitar i recordar els petits raconets que conserven aquests petits pobles.

1 comentari:

  1. Molt bé la festa de la gent gran de Mosoteres amb gran expectació de gent i grnd participació de aquest jovent de més de vuitanta any

    ResponElimina